- شيرين الجوهرىعضو شرف
الجنس :
عدد المساهمات : 808
العمل/الترفيه : فورسيزون
كبدة بالفلفل الرومى لذيذة جدااااا
الخميس نوفمبر 24, 2011 7:42 am
كبده بالفلفل الرومي والكزبرة
المقادير:
2 كوب كبدة مقطعة مكعبات
2 ملعقة زيت نباتي
1 بصل كبير مقطع مكعبات صغيرة
1 فلفل رومي مقطع مكعبات صغيرة
4/1 كوب كزبرة طازجه مفرومة ناعم
1 ملعقة شاي كزبرة ناشفه مطحونة
ملح
/ فلفل أسود
2/1 ملعقة شاي كمون
2/1 ملعقة شاي كركم مطحون
الطريقة:
- تسخن 1 ملعقة زيت في مقلاة تيفال ثم يضاف لها البصل ويقلب على نار عاليه .
- يضاف الفلفل الرومي والبهارات والكزبرة ثم يسكب في طبق جانبي.
- في نفس المقلاة تسخن ملعقة زيت وتقلب بها الكبدة على نار متوسطة حتى تستوي
ثم يضاف لها البصل و الملح نستمر فى التقليب حتى تمام النضج وترفع من على النار وتقدم ساخنة مع الخبز:
- أم سلوانAdmin
الجنس :
عدد المساهمات : 5571
العمل/الترفيه : القراءة والأشغال اليدوية
رد: كبدة بالفلفل الرومى لذيذة جدااااا
الخميس ديسمبر 01, 2011 8:35 pm
بس مش احلى من الكبده السكندراني ياشوشو
تسلمي ايديكي
تسلمي ايديكي
- شيرين الجوهرىعضو شرف
الجنس :
عدد المساهمات : 808
العمل/الترفيه : فورسيزون
رد: كبدة بالفلفل الرومى لذيذة جدااااا
السبت ديسمبر 03, 2011 5:06 am
اكيدددددددد طبعا
مافيش احلى من الكبده الاسكندرانى
مافيش احلى من الكبده الاسكندرانى
رد: كبدة بالفلفل الرومى لذيذة جدااااا
السبت ديسمبر 03, 2011 5:00 pm
هي تتعمل ازاي الكبدة الاسكندراني ما تنورونا حبيباتي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى